للتسجيل اضغط هـنـا
اقدم موضوع عن اكل الاطفال ازاي نقدمه بطريقه مفيده وفنفس الوقت تفتح نفس الاطفال 1 نجيب التوست ونقطعه بحيث انه وحده تكون زي مهيه والتانيه نفتحها مربع من النص نحمصه الي مش مفرغه ونحطهم على بعض ونحط البيضه بعد منقلبها بالشوكه شويه وملح وفلفل او بيض عيون او يتقطع مكعبات او اشكال وتغطسيه بالبيض وتقليه او فالفرن او حتى المسلوق خليه مغري وده توست مفرود محشى جبنه ويادوب خد لون فالفرن يعني مش ناشف وعلشان تكوني ذكيه لو ابنك مبيحبش البيض او اللبن دخليه فالاكل من غير ميحس 2 الباتا شو الحادق 3بيضات 150 جم دقيق 100جم زيت رشه سكر وملح 125لبن 125 ماء ونعملها بالطريقه المعروفه وبالاخر نضيف نص كوب جبنه صفرا جوده رومي امينتال الي انت عايزاه واعمليه فكيس الحلواني ودخليه الفرن هنا واحد محشو جبنه بيضا والتاني زي مهوه لكن معه الكاتشب هنا هو هو لكن مرشوش عليها بابريكا 3نيجي للبطاطس في اطفال مستحيل تأكلها بالطريقه المعروفه فممكن عملها بأشكال جميله تفتح النفس بتتعمل بنفس الطريقه العاديه وحطيها فكيس الحلواني واعمليها وردات ودخليها الفرن طعمها تحفه كمان عملت خبز السميط بالسمسم وعملتلهم صغيرين حاولي تدخلي مكونات مفيده فالاكل مثلا الشوفان بطحنه وبعمل منه كريب بستخدمه بدل الدقيق 4 الفراخ أعمليها وحطيها فالصنيه وادخلها الفريزر ربع ساعه اطلعها اققطعها الشكل الي انا عايزاه واحطها فالبيض بعدين بقسماط وسمسم واقليها او احمرها فالفرن ومره تانيه اعمليها مربعات وقدميها مع رز احمرومرة صوابع مع رز ابيض الوان الرز نعملها الاخضر بمعجون البقدونس والاحمر بمعجون البنجر 5 المكرونه قدميها بطريقه بسيطه وياريت صوص الطماطم متبقاش صلصه تحطيها معاها ويلا لا ابشري الطماطم وقلي تومايه واطفيها بمعلقه خل بعدين حطي الطماطم ورشه زعتر والملح والفلفل ويادوب ميتها تتشف وحطي المكرونه المسلوقه هتلاقي طعم ولا احلى او بصوص الزبادي زبادي مع سنه توم وملح وفلفل ونعناع وعالوش لحمه متعصجه هنا قلي مش عايز لحمه وماله مش مشكله النهارده يعني منأزمش الامور او كده وبالصحه والهنا