الماس الحساس عضو لا مثيل له
عدد المساهمات : 2222 نقاط : 322320
| موضوع: [شرح]طبخات رمضانية سهلة الثلاثاء أغسطس 07, 2012 2:33 am | |
|
*·~-.¸¸,.-~*المقادير*·~-.¸¸,.-~*
جرام باف بيستري الجاهزة 1/4 لحمة معصجة عادي بالبصل 3 جبنة مثلثات 2 ملعقة جبن شيدر 1 ملعقة خلطة فلفل " فلفل احمر +فلفل اخضر+ثوم((( انا مااحب استخدم الثوم بالاكل بس للى يحب بيطلع طعمه جنان)))))+زيت زيتون+التوابل تفرم مع بعض 1/4 كوب لبن+بيضة مخلوطين مع شوية فلفل اسود
*·~-.¸¸,.-~* الطريقه *·~-.¸¸,.-~*
نفرد العجينة مستطيل و تدهن بالجبنة المثلثات نفرد اللحمة المفرومة علي العجينة يوضع خلطة الفلفل بس مش كتير بس للطعم نرش الجبنة الشيدر نلف العجينة زي السينابون نفطع العجينةحلقات (( بنفس طريقه تقطيع السنبون )) نضعها في صينية بايركس تدهن بخليط البيض و اللبن نحطها في فرن 180 درجة لمدة نصف ساعة تقريبا او لغاية ما لونهم يبقي دهبي
وبالف هنى وعافيه
| |
|